“Communicatie begint bij jezelf, en een beetje bij ons”

Karen van de Velde & Celine Klomp

Karen van de Velde

Karen is al jarenlang gespecialiseerd op het gebied van psychosociale therapie, traumaverwerking en stress-release. Daarnaast is zij expert op het gebied van counseling en coaching m.b.t. bewustwording, communicatie, (persoonlijk) leiderschap, leefstijl en vitaliteit. Ook zet zij graag haar ruime ervaring in docentschap en fiscaal- & juridisch advieswerk in.

“Analytisch, doortastend & inspirerend”.

Haar gesprekken en analyses leiden snel tot het leggen van de vinger op de zere plek. In korte tijd wordt helder wat er speelt binnen een organisatie, een team en/of bij teamleden individueel.

Met bevlogenheid, humor, enthousiasme, doortastendheid en een flinke dosis geduld voor de medemens, gaat ze elke opdracht aan om deze in afstemming met de organisatie en alle betrokkenen naar een gewenst en duurzaam resultaat te leiden.

Celine Klomp

Celine heeft zich met jarenlange ervaring op gebied van bedrijfskundige & juridische processen op managementniveau gespecialiseerd in (methodische) procesoptimalisatie. Organisatieprocessen en leiderschap hebben voor haar daardoor geen geheimen meer. Daarbij maakt zij ook dankbaar gebruik van haar transformationeel coaching- en trainerschap.

Haar innovatieve, pragmatische en strategische manier van denken én haar bijna onuitputtelijke creativiteit dragen bij tot bedrijfsmatige oplossingen voor de korte en lange(re) termijn.

“Innovatief, strategisch & creatief”.

Door haar positiviteit en aanstekelijke schaterlach te combineren met haar leiderschapskwaliteiten en expertise, zet zij zich in om op een prettige en vakkundige manier binnen organisaties de benodigde verandering en (bij)sturing te bewerkstelligen.